Aankoopmakelaar


Op zoek naar een betrouwbare aankoopmakelaar?
Bij het kopen van een woning komt veel kijken en daarbij wil je niet voor verrassingen komen te staan. Het is dan ook niet overbodig om daarvoor een aankoopmakelaar in te schakelen. Deze kan je helpen tijdens de bezichtigingen, onderhandelingen en met alle administratieve zaken. Wat is de woning waard? Waar moet je op letten gedurende een bezichtiging? Wat zijn de bouwkundige aandachtspunten? Wordt de uiteindelijke aankoop op een juridisch correcte wijze afgewikkeld? Wij vinden het belangrijk dat je de aankoop van een woning met een vertrouwd gevoel tegemoet gaat en daar willen we je graag in ondersteunen. 
 

Meer dan ondersteuning bij onderhandelingen of administratie
Een aankoopmakelaar kan je niet alleen helpen bij de aankoop van een woning, maar vooral ook bij de zoektocht naar een geschikte woning. En dat gaat verder dan het afvinken van een aantal woningkenmerken. Wij zouden graag meedenken om jou specifieke woonwensen in kaart te brengen en daar een passende woning bij te vinden. Daarbij spelen bijvoorbeeld ook voorzieningen in de omgeving een rol, of we kunnen meedenken over mogelijke verbouwingen. Zodat je een woning vindt die precies bij je past en je een goed gevoel geeft. 

 

Hoe ziet onze ondersteuning er precies uit? 
 

Stap 1: Een intakegesprek
Tijdens het intakegesprek maken we de wensen van de klant inzichtelijk en vragen we in welke mate de klant ondersteuning van ons verwacht. We kunnen je totaal ontzorgen of we maken afspraken over zaken die je graag zelf regelt. Zo hou je zelf regie op wie welke zaken regelt.
Wanneer het wenselijk is kunnen we je ondersteunen in de zoektocht naar een woning. Zelf al een woning gezien? Dan kunnen we je helpen deze te bemachtigen. Ook ondersteunen we je in de financiële zaken die erbij komen kijken, zodat je zorgeloos kunt gaan bezichtigen. 
 

Stap 2: De bezichtiging
Afhankelijk van jou voorkeuren gaan we één of meerdere bezichtigingen mee. We bekijken de woning, nemen deze op en doen verschillende onderzoeken: de ligging van de woning, recente verkopen in de omgeving, bouwkundige staat, juridische zaken zoals het bestemmingsplan, de kadastrale gegevens enzovoort. We bespreken onze bevindingen met je, zodat je zelf een objectief beeld kunt vormen over de woning. 
 

Stap 3: De onderhandelingen
Wanneer je je droomhuis hebt gevonden bepalen we samen een strategie voor de onderhandelingen. Wij brengen namens jou een bod uit onder de, voor jou relevante, voorwaarden. Ook nemen wij alle stukken door die bij het huis horen. Zodat je zeker weet dat je niet te veel voor de woning betaalt. 
 

Stap 4: De koopakte en akte van levering
Het droomhuis is aangekocht! Het bod is geaccepteerd, maar wat betekent dat? We nemen samen de koopakte door en ondertekenen de koopakte bij ons op kantoor. Zo kun je rustig alle vragen aan ons stellen wanneer iets niet duidelijk is. Voor de sleuteloverdracht van de woning nemen wij de notariële akte door. Zodat je niet voor verrassingen komt te staan. We zijn aanwezig bij de eindinspectie van de woning en natuurlijk bij de notaris, voor de officiële overdracht. De woning is van jou! 

 

Waarom kiezen voor Blekkink Makelaardij?

Blekkink Makelaardij heeft al generaties lang ervaring met de huizenmarkt in de omgeving Aalten. Wij kennen de markt dus op ons duimpje. Hierdoor hebben we veel inzicht in de woningmarkt en het verloop daarvan. Als NVM-lid hebben we ook toegang tot een zeer uitgebreid uitwisselingsnetwerk, zodat we uitstekend op de hoogte zijn van de laatste prijsontwikkelingen in de omgeving. Daarnaast hebben we rechtstreeks toegang tot de gegevens van het kadaster en goede contacten met de lokale overheden. Ook hebben we goed geschoolde medewerkers, uit deze omgeving. Dat maakt ons een betrouwbare partner wanneer het om de huizenmarkt in deze regio gaat!

We stellen onze klant centraal
Wij zien het iedere keer weer als een uitdaging om onze klanten te helpen met de zoektocht naar hun ideale woning en zijn pas tevreden wanneer onze klant naar tevredenheid een aankoop heeft gedaan. Jij een goed gevoel, wij een goed gevoel!