Verkoopmakelaar


Het verkopen van je woning is geen makkelijke opgave. Behalve de werking van vraag en aanbod in de markt komen er allerlei andere zaken kijken bij het verkopen van een woning. Een makelaar kan je helpen! 
 

Compleet ontzorgen of de regie in eigen hand houden
We begrijpen dat het verkopen van je woning een ingewikkeld en soms (emotioneel) moeilijk proces is. Het is dan fijn dat je makelaar veel zorgen uit handen kan nemen. Echter, vinden mensen het soms prettig om nauw betrokken te zijn bij de verkoop en willen daarom zoveel mogelijk zelf de regie voeren. Blekkink Makelaardij kan je ondersteunen op een manier die bij jou past. Zo geven we tips voor het verkopen van je woning, we denken mee over een verkoopstrategie, brengen deze tot uitvoer en begeleiden je met de administratieve ‘rompslomp’.
 

De verkoop van A tot Z
Gedurende het verkopen van je woning doorloop je verschillende stappen, van de bepaling van je strategie tot een correcte afwikkeling van de koopovereenkomst. Wil je weten welke stappen dat precies zijn? Kijk dan op onze pagina verkopen
 

Wij zetten een stapje meer
We vinden het leuk om jou te mogen helpen bij de verkoop van je woning. Samen werken we aan één doel: een succesvolle verkoop. We zien het dan ook als onze taak om deze verkoop zo goed mogelijk en onder goede voorwaarden te laten verlopen. Wanneer de verkoop van je woning lastig blijkt te zijn, helpen we zoeken naar concrete oplossingen. Zo hebben we bijvoorbeeld de unieke ‘individuele open huizen dag’ speciaal voor jouw woning! Anders dan bij een NVM open huizen dag, zal er tijdens de individuele open huizen dag altijd een makelaar van ons aanwezig zijn in jouw woning. Daarnaast brengen wij specifiek jou huis onder de aandacht in de verschillende media. Met deze individuele aanpak krijgt je woning en de potentiële koper de aandacht die het verdient. Dit zorgt voor een betrouwbaar proces en wij geloven dat dat de belangrijkste voorwaarde is voor een succesvolle verkoop. 
 

Een eerlijke prijs
Blekkink Makelaardij rekent geen inschrijvingskosten of maandelijkse kosten. Wij maken vooraf heldere afspraken, waar beide partijen zich in kunnen vinden. Onze courtage ontvangen wij op het moment dat de woning daadwerkelijk is verkocht. En, onze nota wordt verrekend bij de notaris. Dat vinden we helder, duidelijk en eerlijk. 
 

Meer weten over onze voorwaarden? Neem contact op of kom bij ons langs! 


 

“Een grote stap als het verkopen van een woning moet de aandacht krijgen die het verdient.
Daarom staat het belang van de klant altijd voorop.“