Kopen


Het kopen van een woning is een belangrijke stap in je leven, daarbij wil je een goede keuze maken. Als aankoopmakelaar kunnen we je helpen bij het maken van de juiste keuze. Bekijk hier waarmee we jou kunnen helpen.
 

Op zoek naar een woning?
Ons koopaanbod wijzigt geregeld. Hou daarom onze site goed in de gaten. Bekijk hier ons huidige aanbod. Wil je op jezelf of samenwonen, maar wil of kun je nog geen woning kopen? Kijk dan eens naar ons huuraanbod. Misschien zit er een leuke woning of appartement voor je tussen. 
 

Weet je nog niet precies in welke prijscategorie je kunt zoeken? Dan is het handig om eerst te onderzoeken wat je financiële mogelijkheden zijn.
Kijk hier voor meer informatie. 
 

Zit er momenteel geen woning tussen die je bevalt of wil je op de hoogte gehouden worden van ons nieuwe aanbod? Schrijf je dan vrijblijvend in als woningzoekende. We houden je dan per mail op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Al een woning gevonden?
Heb je een woning gezien en geen idee hoe je kunt zorgen dat je over een tijdje hier zelf woont? Neem ons mee als aankoopmakelaar. Wij zorgen ervoor dat je de juiste prijs voor de woning betaalt en dat je op de hoogte bent van alle belangrijke zaken. Wil je precies weten wat wij voor je kunnen betekenen als aankoopmakelaar? Meer informatie daarover vind je hier


 

Nog niet bekend met de omgeving Aalten? Dan zijn wij jou perfecte aankoopmakelaar!
 

Aalten
Aalten ligt in het oosten van Nederland in de Achterhoek op steenworp afstand van Duitsland. Aalten bestaat uit de plaatsen Aalten, Bredevoort en Dinxperlo. Totaal telt het ruim 27.000 inwoners, waarvan ruim 12.000 inwoners in het dorp Aalten. Het dorp heeft veel voorzieningen, van een gevarieerd en compleet winkelaanbod tot diverse scholen, van basisschool tot middelbare school en speciaal onderwijs. Het treinstation zorgt voor een rechtstreekse verbinding naar Winterswijk en Arnhem. Aalten ligt erg landelijk, waardoor je direct kunt genieten van het afwisselende landschap met heuvels, weilanden en bosgronden.
 

Bredevoort
Bredevoort is een vestingstadje en ligt in de gemeente Aalten. Bredevoort wordt ook wel Boekenstad genoemd vanwege de antiquariaten en tweedehands boekwinkels. Bredevoort heeft bijna 1.400 inwoners. Het stadje heeft diverse winkels, een supermarkt, basisschool en een rijk verenigingsleven. Een karakteristiek plaatsje die je hart kan veroveren. 
 

Dinxperlo
Dinxperlo ligt pal op de grens met Duitsland. Samen met het Duitse plaatsje Suderwick vormt Dinxperlo een tweelingdorp waar de grens midden doorheen loopt. Dinxperlo heeft circa 7.000 inwoners en bevat meerdere verschillende voorzieningen. Een unieke plek en voor elk wat wils!