Verkopen

De beste prijs tegen de minste zorgen!
De meeste mensen hebben niet dagelijks te maken met de verkoop van een woning. Blekkink Makelaardij wel. Het is ons vak. Met een verkoopopdracht begeleiden wij u van het begin tot eind bij het aanbieden en verkopen van uw huis. Een hele zorg minder!
Blekkink Makelaardij heeft de mensen en middelen om uw verkoopopdracht tot een succesvol einde te brengen door optimale verkoopvoorwaarden te bedingen. Hieronder een kort overzicht.

Doordachte verkoopstrategie
De verkoopstrategie is voor een deel afhankelijk van uw verdere plannen. Heeft u een ander huis gekocht? Of heeft u juist de tijd? Alle aspecten die bij het verkopen van het huis van belang zijn, nemen we mee bij het bepalen van het verkoopplan.

Grondig vooronderzoek
Als specialist in onroerende zaken kunnen we een reële vraagprijs bepalen. Een belangrijk punt, waarbij we niet alleen het huis grondig beoordelen. Een greep uit de zaken die we voor u onderzoeken: de ligging van de woning, recente verkopen in de omgeving, de marksituatie, bouwkundige staat, juridische zaken zoals het bestemmingsplan en de kadastrale gegevens enzovoort.

De juiste marktbewerking
Hoe we uw woning in de markt gaan presenteren hangt af van de strategie die we gekozen hebben. We gebruiken verschillende middelen bij het vinden van potentiële kopers. Denk bijvoorbeeld aan het zoeken in ons eigen bestand, het informeren van collega’s via het unieke NVM-uitwisselingssysteem, een brochure met plattegronden en foto’s, een vitrinepresentatie op diverse plekken, internetpresentaties via FUNDA en onze eigen site, advertenties in de krant, een tuinbord….etc.

Enthousiaste bezichtigingen
Wij zorgen ervoor dat de bezichtigingen goed gecoördineerd worden. Ook begeleiden we de potentiële kopers op een enthousiaste en vakkundige wijze tijdens de rondleidingen door uw huis.

Scherp onderhandelen
Door onze dagelijkse bezigheden op het gebied van aan- en verkoop hebben we ruime ervaring in het voeren van onderhandelingen. In overleg met u bepalen we steeds zorgvuldig de te nemen stappen, met als uiteindelijk doel de beste verkoopopbrengst te realiseren.

Correcte afwikkeling
Als de koop is gesloten, begeleiden we de verdere afwikkeling voor u. We zorgen ervoor dat alle belangrijke zaken op de juiste juridische wijze in een NVM-koopovereenkomst worden vastgelegd.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

Reële verkoopkosten
Blekkink Makelaardij rekent geen inschrijvingskosten, maandelijkse kosten of kosten voor administratie of intake. Wij berekenen alleen kosten als uw woning daadwerkelijk is verkocht. Daarover maken we vooraf heldere afspraken.

Tenslotte
Dat er bij het verkopen van een woning meer komt kijken dan alleen een “te koop”bord plaatsen zal u duidelijk zijn. Blekkink Makelaardij neemt u graag het werk uit handen. Wilt u meer informatie? Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze makelaars.