Over ons

U wilt een huis kopen, verkopen of laten taxeren? Het liefst schakelt u een betrouwbare makelaar in bij u uit de buurt. Maar hoe vindt u precies de makelaar die het best bij u past?

Blekkink Makelaardij maakt uw keuze een stuk gemakkelijker. Hoe? Allereerst zijn we al meer dan 25 jaar een begrip in de regio. Wij kennen de lokale huizenmarkt op ons duimpje. En niet onbelangrijk: de huizenmarkt kent ons. “ Want vaak is de eerste stap van een woningzoeker de stap naar ons kantoor”. Hierdoor weten wij vraag en aanbod snel bij elkaar te brengen en perfect in te spelen op de wensen van de klanten en potentiële klanten. Bovendien zijn we aangesloten bij de NVM, de grootste brancheorganisatie in de makelaardij.

Onze makelaars hebben een gedegen opleiding genoten en worden permanent bijgeschoold om van de laatste ontwikkelingen op de hoogte te blijven. Zij zijn gecertificeerd registermakelaar-taxateur (RMT).

 

Wij hebben kennis van alle relevante wetgeving en zijn als ervaren onderhandelaar prima in staat om uw woning tegen een goede prijs te verkopen.


Naast het verkopen, aankopen en taxeren van woningen zijn we ook uitstekend ingevoerd in de regionale bedrijfsonroerendgoed markt. Daarnaast houden we ons bezig met de (her)ontwikkeling en realisatie van nieuwbouwprojecten.

Dus, bent u op zoek naar een makelaar? Bel of mail ons!

Graag tot ziens!

Het team van Blekkink Makelaardij
Hans Blekkink
Annet Reessink-Houwers
Yvonne SloetjesOnze openingstijden zijn:
maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 12.00 uur en 13.00 uur tot 18.00 uur.
zaterdag: op afspraak.
 

Verberg kaart

Vestiging:

Blekkink Makelaardij b.v.

AALTEN

Haartsestraat 28
7121 CX Aalten
KvK nummer: 09058676
BTW nummer: NL8097.98.827.B.01